Snuisteren tussen schatten op rommelmarkt in Oosterzele

Waarom niet eens zelf deelnemen?

Op zondag 28 mei tijdens de Sinksenkermis kan je vanaf 8 u tot 18 u komen snuisteren, op zoek gaan naar schatten in Oosterzele. Naast een vrijhaven voor opmerkelijke koopjes is de rommel-, antiek- en curiosamarkt in Oosterzele een sfeervol stuk traditie waarin schattenjagen, grabbelen en afdingen centraal staan. Je kan in het gezellig dorpscentrum en in de Windekekouter rondkuieren, snuffelen en tegelijkertijd de koop van je leven ontdekken.
Maar waarom zou je zelf niet eens deelnemen aan de rommelmarkt,
die georganiseerd wordt tijdens de Sinksenkermis. Wie wenst deel te nemen schrijft in via www.bvbajucap.com, William Juré, 0471 / 43 63 77, Hervé Salomon, 0473 / 35 49 31, wie vooraf inschrijft betaalt 1,50 euro/m, op de dag zelf betaal je 2,50 euro/m. Deelnemen aan een rommelmarkt, e
en unieke kans om eens uw overbodige spullen te koop aan te bieden, eens de zolder leeghalen. D
orp en Windekekouter worden the place to be voor wie op zoek is naar allerlei snuisterijen. Tweedehandspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan tijdens Sinksenkermis echte koopjes doen. Nog altijd zijn veel mensen fan van vlooienmarkten. Veel is er te koop voor een prikje.
Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Het succes van de rommelmarkt in Oosterzele zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen én het ontspannend effect. Je kan er een leuke daguitstap van maken.
Mooie dingen voor weinig geld. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,…één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. De rommelmarkt is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek naar een leuk hebbeding. Geniet tegelijkertijd van het indrukwekkend programma van Sinksenkermis 2023. In Oosterzele
kan je veel bruikbare en nog nuttige stukken op de kop tikken. Onbevangen rondwandelen. Daar heeft die open sfeer op Sinksenkermis veel mee te maken. Je staat soms versteld wat mensen wegdoen. Leuk toch, de zoektocht naar puur mooie dingen. Je vindt in Oosterzele ongetwijfeld prachtige spulletjes. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).