Krypton-tickets de deur uit. Niet zonder mooie verhalen achter te laten!

De tickets voor Krypton goes Sotto’s zondagavond die we met NUUS konden verdelen onder vier lezers zijn intussen de deur uit. Lees meer over de giveaway via deze link. We lijsten enkele van de leuke verhalen op.

“In een tijdperk lang lang geleden super ver van hier, was er een tijdperk van de Krypton.  Hier volgt het verhaal. Wij jonge gasten van het toenmallige pthti (5 of 6 leerjaar)bezochten regelmatig deze danstempel, want de Kryton was in de jaren 90 de place to be.  In de hitlijsten stond toen op 1 Deepzone met is gone be allricht op1 .  Toen wij hoorden dat deze dans sensatie naar e Kryton zou komen was het kot te klein. Wekenlang telden wij af . Eindelijk het was zo ver. Het weekend was in zicht en iedereen was er over bezig .  Plannen werden gesmeed. Waar spreken we af ? Oke 1st de smash Zottegem  en dan naar daar.Toen was het  eindelijk vrijdagavond.  Zoals afgesproken naar de Smash . De avond begon goed sfeer was top. Gasten we gaan vertrekken he , wacht  kem just nog 1 toerken besteld … 45min later, we zijn weg he!! Eindelijk weg . Kom just den el condor binnen achter de persoon X . Oke . Allez pakt ons 1 ……30min…. allez nog 1 en weg he . Roept er daar 1 . Kgoan uk mee  , just nog achter mijn vriendin in cafe torendingen aan de Kryton, Zucht allez dan. Kom rap iet drinken . Maarvallez gaste dat spel is daar al bezig! 5 min later ne keer kiekeren . Oke 1 spellleken. 3 spelletjes later eindelijk naar de kryton.  We hoorden de beatz al tot buiten. Dat wortdt hier de max. Entree betaald en goan. Eindelijk binnen. Ze speelden juist hun grootste hit its goanna be allricht. Toen plots… thank you Kryton see youbnext time !!! Lap ze waren al aan hun laatste bis nr bezig toen wij binnen kwamen  . Zucht”

“Ik was er toen iemand,  een beestenhandelaar uit het Zottegemse, met een koe binnenkwam na Houtem jaarmarkt! Van de lichten , muziek en haar eigen enthousiasme kon het dier haar sluitspier niet in bedwang houden en ging ze volledig loss ????

“Hey ik ben Inge 44 jaar van het jaar  78. De krypton was een plaats waar we onze eerst TD’s deden. Op het podium dansen een frietje stekken voor het naar huis gaan, het waren super “tijden”. Alle weken naar de feest tempel van Zottegem , en steeds de immer charmante garçon Tony die ons met de smile bediende want ja uw favoriete garçon deed steeds dezelfde plaats .???? Een prachtige reünie , maar was te laat voor kaarten dus ik hoop via deze weg alsnog een ticket te bemachtigen ????????.”

“Ik ben 42, geboren in 81 . Eindelijk ga die weer open????

Meer info over het event?

Krypton goes Sotto’s op Facebook