Wedstrijd afgelopen – NUUS geeft weg: Vier tickets (+35) voor Krypton goes Sotto’s

Komende zondag 30 april is het eindelijk tijd voor Krypton goes Sotto’s. De tickets voor dit langverwachte even waren snel uitverkocht maar met NUUS konden we de hand leggen op nog vier tickets (+35) en we geven ze weg aan onze lezers. De wedstrijd is intussen AFGELOPEN. Je kan dus niet meer deelnemen. Zie deze link

Wat je moet doen om de tickets te bemachtigen? Bezorg ons via beiaardkrant@gmail.com tegen uiterlijk zaterdag 29 april je leukste Krypton-van-weleer-verhaal en je maakt kans. De auteurs van de vier leukste verhalen hebben een ticket te pakken en nadien maken we er een artikel van. Zodat de herinnering gemeengoed wordt…

Meer info over het event?

Krypton goes Sotto’s op Facebook

Of lees hieronder…

RELIVE THE GOOD OLD DAYS!

“In 1982 werd Zottegem op de kaart gezet met discotheek Krypton. Tussen 1982 en 2007 was de discotheek geopend. Van einde en ver kwam men naar Krypton voor een avondje stappen. Naast de discotheek was er de evenementenhal, die oorspronkelijk de naam KRYPTON-hall kreeg. Nadien werd de naam gewijzigd naar Sotto’s. 23 jaar geleden, tijdens de zomer van 1999 had iemand het idee om de toen nog weinig gebruikte Sotto’s-hal om te bouwen tot discotheek. Met de eerste “KRYPTON goes SOTTO’S” was de toon gezet. Duizenden bezoekers vonden hun weg naar het imposante gebouw. Wekelijks was er een toestroom aan enthousiaste bezoekers, op zoek naar plezier, vrienden en misschien zelfs een levenspartner. Het gsm-tijdperk was toen nog zo goed als onbestaande. Natuurlijk kunnen we Krypton niet terugtoveren… Gelukkig staat Sotto’s er nog, weliswaar een deel veranderd tov de glorietijden…”

MAAR…

“We beloven jullie wel 1 ding, we hebben onze uiterste best gedaan om de sfeer van vroeger terug te brengen. Voor 1 nacht! De sfeer van Krypton en deze van Sotto’s zal terug beleefd kunnen worden. De huidige Sotto’s wordt voor die ene nacht verbouwd. Zodat jullie op zondag 30 april naar hét evenement van het jaar kunnen komen. We slaagden erin om bijna ALLE dj’s van deze legendarische periode warm te maken voor deze reünie. Ook het personeel van toen wordt opgespoord. Sotto’s en Krypton kenden veel typische elementen. De typische dansput, het watergordijn van Sotto’s, de mooie neon-verlichting, de frituur, … Kosten noch moeite worden gespaard om op zondag 30 april nog 1x deze legendarische tijd terug te beleven. Omdat er heel veel interesse is en iedereen toch zijn eigen dansplaatsje te willen geven, is er een beperkte capaciteit. We garanderen een vlot verloop met geen al te lange wachtrijen. We garanderen ‘a hell of a ride to the past’!” We starten al om 20h. Het einde is voorzien bij zonsopgang.”

De wedstrijd is intussen AFGELOPEN. Je kan dus niet meer deelnemen. Zie deze link