KultuurThuis Henri Melle: ‘Met Andere Woorden’: De Smedt brengt Eigenzinnig Cabaret

Zondag 30 april om 15.00 u

Silke De Smedt brengt Eigenzinnig cabaret: Met Andere Woorden op zondag 30 april om 15.00 u.

‘Met Andere Woorden’: eigenzinnig cabaret/kleinkunst dat verwachtingen vanuit de maatschappij op tafel gooit en er samen met u gezellig tegenaan gaat schoppen.Na het proeven van cabaret bij ‘Les Tigresses Rouges’, kreeg Silke er niet genoeg van en omdat zingen in close harmony-groep ‘Carousel Collective’ en een 90’s coverband ‘Allez Dansez’ nog niet genoeg was, besloot ze verder op weg te gaan met dit soloproject vol cabareteske eigenzinnigheid.Deze artieste komt je wereldbeeld op cabareteske wijze fileren met piano, loop station en stem in eigen Nederlandstalige nummers.Ook kan je genieten van MIJNMEI “buurvrouwenchallenge” is open op zondagen 30 april  en zondag 7 mei telkens van 14.00 u. tot 18.00 u.

Viviana
genoot haar opleiding aan Sint Lucas Gent, Zij ging vanaf de jaren tachtig aan het werk als vormgever (layout), lesgever en de laatste jaren als verantwoordelijke van een kinderopvang voor tweens. Na enkele aquarel-uitstapjes en een buurvrouw die haar in 2022 uitdaagde om elke dag van mei een ei te tekenen en op Facebook te posten, is ze weer gestart met het maken van artistiek werk.

Anne
Mijn naam is Anne Paelman, mijn werk toont wie en hoe ik ben…. Vaak vertelt iemand mij dat ik geboren ben met een potlood in mijn hand, dat gevoel heb ik zelf niet echt, het is een soort tweede natuur, ik moét gewoon tekenen, schilderen en fotograferen. Eigenlijk ben ik er ook altijd mee bezig geweest, in mijn opleiding, mijn jobs, en mijn vrije tijd, als ik een dag ‘geen tijd’ heb om één of andere reden voelt het niet goed.