Rommelmarkt Montmartre: speciale verkeersregelingen

Op maandag 1 mei van 8 tot 17 uur gaat in Zottegem op het Montmartreplein en in de omliggende straten (Zuidstraat, Burg. F. De Meyerstraat, F. De Beckstraat, Sint-Annastraat, G. Schockaertstraat) voor de 23ste keer de jaarlijkse rommel-, brocante- en antiekmarkt door. Daarom zal er dan een parkeerverbod gelden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn in de Zuidstraat, Burg. F. De Meyerstraat, Montmartreplein, G. Schockaertstraat (+ parking Administratief Centrum Sanitary), F. De Beckstraat, Sint-Annastraat en Trapstraat (in deze laatste straat gaat het enkel om een parkeerverbod in het gedeelte tussen de Molenstraat en G. Schockaertstraat; wel verkeer toegelaten). Het verkeer vanuit Bevegem zal aan het kruispunt Van Aelbrouckstraat/Sint-Annastraat moeten doorrijden richting Stationsplein. Het verkeer komende van Erwetegem kan via de Meerlaan, Molenstraat, Trapstraat en Kazernstraat naar het Stationsplein. Al deze verkeersmaatregelen zullen van 5 uur ’s ochtends tot 20 uur van toepassing zijn.