House- en technofestival ‘Ongepast’ komt naar Overboelare

Overboelare. ‘Ongepast’ – een evenement voor voor liefhebbers van elektronische muziek van het genre house, techno, tech-house, minimal en hard techno – wijkt dit jaar uit naar het vliegveld van Overboelare in Geraardsbergen.

Aanvankelijk startten de organisatoren Maarten Decelle en Jonathan Michalski in samenwerking met de stad Geraardsbergen met een online corona-evenement ‘KnalDrang’. In 2021 gingen ze outdoor en stelden ze hun podium op de Inghelantsite in Ninove. De tweede editie in 2022 ging door in het stadspark van Ninove met op het podium onder meer Marco Bailey, Ramon Tapia, Michael Forzza en Trixy. 2022 werd afgesloten met een indoor wintereditie van Ongepast met als headliners Steve Redhead en Tom Hades.

Op zaterdag 13 mei slaan de organisatoren hun tenten op op de luchthaven aan de Veldekensdreef te Overboelare. ‘Op de affiche staan Criss Source, Filterheadz (I Love Techno), DJ Yves, Michael Forzza, Mickie Jones, Maniphesto, Adeo en Jim’X. Met deze mooie line-up en een vliegveld als locatie wordt ook deze editie van Ongepast ongetwijfeld weer spectaculair’, laten de organisatoren weten.

Voor tickets kan u aanschaffen via: Voor tickets klik hier

Zie ook: https://www.facebook.com/ongepast.events

Julien Borremans