Atletiekclub stax eerste wedstrijden op de molenkouter te Merelbeke

Openingsmeeting Molenkouter

Openingsmeeting Molenkouter

Op 29 april  opende het nieuwe sportpark in Merelbeke. Voor de opening, organiseren we een gelegenheidsmeeting waar leden en niet-leden de infrastructuur kunnen uittesten. Vanaf 12 uur tot 17 uur kon je deelnemen aan wedstrijden in de verschillende atletiekdisciplines. Ook als je niet aan een wedstrijd deelneemt ben je welkom op de nieuwe piste in de Poelstraat te Merelbeke. Loop als eerste een sprint- of langeafstandsnummer op de nieuwe piste, leer als kind werpen of springen, of doe met een groepje vrienden mee aan de mixed relays

STAX krijgt in 2023 een nieuwe uitvalsbasis in Merelbeke. De gemeente investeert in het nieuwe sportpark Molenkouter, waar plaats zal zijn voor onder andere atletiek en voetbal. Voor onze club is dit een mooie opportuniteit om te trainen op een accommodatie specifiek voor onze club, en voor de leden van kern Merelbeke een aangename verandering om meer specifiek te kunnen trainen.

Locatie

Sportpark Molenkouter (Tartanpiste met 8 rechte banen en 6 rond, infrastructuur voor ver-, hoog- en polsstokspringen, speerwerpen, discuswerpen en kogelstoten)