Colruyt Group Academy organiseert belevingsdag rond CO2-bewustzijn in Melle

Op zondag 7 mei organiseert Colruyt Group Academy de allereerste belevingsdag ‘Gerust CO2-bewust’ in Melle. Op het programma: meer dan 20 interactieve en inspirerende workshops, lezingen van experts en uiteenlopende activiteiten. Het programma biedt zowel volwassenen als kinderen bruikbare tips rond klimaatvriendelijker wonen, eten, leven en mobiliteit. Met de geplande activiteiten wil Colruyt Group Academy onder meer tonen dat kleine, budgetvriendelijke inspanningen al een groot verschil kunnen maken. De belevingsdag past binnen het bestaande opleidingsaanbod van Colruyt Group Academy dat al langer specifieke workshops en (digitale) lezingen organiseert binnen het thema milieu.

Door het evenement te organiseren in de Academy in Melle, een van de flagshiplocaties, wil Colruyt Group Academy vooral mensen uit die buurt stimuleren om af te zakken naar de belevingsdag.

Welke activiteiten kan je hier volgen?

info: https://www.colruytgroupacademy.be/nl/belevingsdag-gerust-co2-bewust