Dominik Messiaen: Theatervoorstelling “De Kracht van Verbeelding”

GC De Kluize Oosterzele 12 mei 20U

Dominik Messiaen
Hypnose heeft iets magisch, iets ongrijpbaars en je weet niet goed wat je je erbij moet voorstellen. Kan een hypnotiseur je allerlei dingen laten doen die je niet wil?
Aan de hand van experimenten met het publiek worden mythes ontkracht en lachspieren getraind. Humor, hypnose en edutainment vormen de ingrediënten voor deze fascinerende voorstelling van de Charming Hypnotist.

Uw beeld over hypnose zal na deze voorstelling nooit meer hetzelfde zijn..

Een ruiker rozen, een flinke portie charme en heel veel menselijke warmte.  Gewapend met deze troeven neemt The Charming Hypnotist u  mee op een boeiende reis in zijn wondere wereld. Een wereld waar rozen schijnen en manen geuren. In deze voorstelling krijgt u de unieke kans om hypnose zelf te ervaren of te zien voltrekken op een respectvolle manier. Daarbij laat Dominik u zien wat u kan bereiken dankzij het gebruik van uw verbeelding. Onderweg ontkracht Dominik een aantal mythes en verklaart een aantal moderne therapeutische en medische toepassingen.info: https://www.charminghypnotist.com/oosterzele

Tickets

basisprijs 15€

https://oosterzele-230512.eventsquare.store/nl/8a0zzmeqcatd/a0krflefqemv/shows/720965703243