Crescendo Zottegem met de mooiste liefdesliederen

Met zowel vrolijke als ernstige en soms ook ietwat schunnige liederen brengt het Zottegemse zangkoor Crescendo onder de noemer ‘I Love My Love’ op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei telkens om 20 uur een concert over liefde, passie, emotie.

Op het programma staat de uitvoering van o.a. Mille Regretz (Josquin des Prez), Entre vous filles de quinze ans (Clemens non Papa), Luci care, Luci belle (W.A. Mozart), The Rose (Ola Gjeilo), Love Changes Everything (Andrew Lloyd Webber) en nog andere mooie liefdesliederen van componisten en tekstschrijvers over de eeuwen heen. Het Crescendo-koor onder leiding van dirigente Marleen Bijl zal worden begeleid door Elisabeth De Bock aan de piano.

Het optreden van Crescendo vindt plaats in de zaal Sint-Cecilia aan het Romeins Plein in Velzeke en de toegangsprijs bedraagt 15 euro. Tickets zijn de verkrijgen bij alle leden van het zangkoor of kunnen gereserveerd worden via frans.verlaeckt@telenet.be en vzwcrescendo.be/contact ( + betaling ter bevestiging op het rekeningnr. BE08 4444 5947 2113 van Crescendo). Na afloop van het concert is er ook nog gelegenheid om gezellig na te praten in het Praatcafé.