Oosterzeelse wandelclub organiseert 34 ste Lentetocht in Sint – Lievens – Houtem

Bewonder de mooie landschappen en de vele panorama’s

Zin om op zondag 21 mei 2023 mee te wandelen? We geven je graag in volle lentetijd een sportieve tip. De 34 ste (de amberen) Lentetocht, die in Sint – Lievens – Houtem georganiseerd wordt door de Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw, is een ideale uitstap voor het hele gezin, vrienden, kennissen,…De Lentetocht  staat garant voor veel wandelplezier. Trek op zondag 21 mei de wandelschoenen aan en vertrek voor een tocht van 5, 7, 10, 15, 18, 21, 25 of 30 km. Aan u de keuze. Twijfel niet en haal je inschrijvingskaart in het Parochiecentrum Sint – Michaël, Kloosterstraat, 12, Sint – Lievens – Houtem. Je kan de tocht aanvatten tussen 7 u en 15 u.
Wil je de absolute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken midden in de natuur, dan moet je op zondag 21 mei naar Sint – Lievens – Houtem. De Lentetocht biedt heel wat mogelijkheden. De tocht slingert langs mooie hoekjes van de regio Sint – Lievens – Houtem. De tocht slingert langs Eiland, Hoeksken, Cotthem, Polbroek, Kapellekouter, Letterhoutem, Uylenbroek Vlierzele, Bussegem, Hoging, Vlekkem, Strijmeers. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Onderweg, ook tal van bezienswaardigheden. Wil u op zondag 21 mei even helemaal weg van de stress van alledag, beleef gewoon plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit. Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een afwisselende en boeiende wandeling te maken.
In het Parochiecentrum kan je genieten van (streek)bieren, frisdranken, koffie,…In een gezellige afzonderlijke zaal worden warme beenhesp, aardappelen, groenten en sausen geserveerd.  Deze wandeltocht in volle lente wil je toch niet missen? Wie nooit meewandelde, krijgt een unieke kans om kennis te maken met de ronduit schitterende Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw. Interesse? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (marcel Van de vijver, foto’s danny de lobelle).