Twee gewonden na botsing kruispunt Grotstraat/Leenstraat met Gentse Steenweg

Zaterdagavond werden twee bestuursters afgevoerd naar het ziekenhuis na een botsing op het kruispunt van de Grotstraat/Leenstraat met de Gentse Steenweg in Grotenberge.

Volgens getuigen gebeurde het ongeval toen een van de wagens op de voorrangsweg Gentse Steenweg kwam aangereden en botste met het tweede voertuig dat vanuit de Grotstraat richting de Leenstraat richting Herzele reed. De klap was hevig en veroorzaakte heel wat schade aan beide voertuigen. De brandweer diende ook tussenbeide te komen omdat een van de voertuigen vuur dreigde te vatten. De bestuurster van het voertuig dat zich op de Gentse Steenweg bevond, leek er eerst met de schrik vanaf te komen maar ze werd voor de zekerheid afgevoerd naar het AZ Sint-Elisabeth. De bestuurders van de andere wagen raakte gewond en werd eveneens afgevoerd naar het ziekenhuis. Beide wagen liepen flink wat schade op. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken te ruimen en de rijbaan opnieuw proper te maken.