De Sjampetter in Velzeke brengt leerlingen alles bij over het leven in de natuur

De leerlingen van  het tweede leerjaar van de vrije basisschool in Grotenberge hebben deze week bezoek gebracht aan De Sjampetter in Velzeke waar je terecht kan voor ontbijtjes, taartjes, outdoor kampjes voor kids, outdoor cooking, workshops, teambuildings en catering.

Het bezoek kaderde in de natuur- en boerderijklassen op school. Het bezoek aan De Sjampetter was de ideale uitstap om kennis te maken met de natuur en een geweldige locatie boordevol leerrijke activiteiten. “De kinderen leerden om buiten te leven, trokken de natuur in, leerden met mes werken, vuur maken op verschillende manieren, hiken, gingen op zoek naar wat is eetbaar in de natuur en leerden koken op open vuur. Bovendien maken de kinderen ook een eigen kamp. Het was een geweldige dag”,  aldus directeur Christ Meuleman.

Meer info?

Facebookpagina De Sjampetter