Zottegemse student verbaast met maximumscore tijdens nationale reken-, denk- en puzzelwedstrijd

De Zottegemse student Nand Van de Bossche van de vrije basisschool De Vlinder in Velzeke  heeft een zeer bijzondere score behaald bij de Kangoeroewedstrijd. Hij scoorde het maximum van 120 op 120.

Op 16 maart namen de Velzeekse leerlingen van het 5de en 6de jaar deel aan de Kangoeroewedstrijd, een reken-, denk- en puzzelwedstrijd. Een heleboel Kangoeroevragen houden rechtstreeks verband met de leerplandoelen. Heel wat leerlingen haalden een meer dan mooie score, maar Nand Van den Bossche behaalde een topscore. Hij haalde 120 op 120. Een super-score waarmee hij geschiedenis schreef voor voor VBS De Vlinder. Zeker als je bedenkt dat de gemiddelde score voor het 6de 82,52 op 10.088 leerlingen was.