Brakelse op slag dood bij motorongeval. Bestuurder zwaar gewond

Bij een aanrijding met een auto is zondagmiddag in Frasnes-lez-Anvaing een  een motorpassagier ( duozit)  om het leven gekomen ( Bron RTL info) . Het gaat om een vrouw woonachtig  in Brakel. De hulpdiensten van Picardië in Wallonië werden zondagmiddag rond 14.00 uur gealarmeerd dat er een ernstig verkeersongeval had plaatsgevonden langs de rue Grinquier in St-Sauveur, in de gemeente Frasnes-lez-Anvaing . Vanuit de Rebaix-kazerne werden een SMUR(MUG), een ambulance, een markeringswagen en een commandowagen ter plaatse gestuurd. “Het ongeval vond plaats bij een klein plattelandskruispunt, vlakbij de plaats “Beau Site”. Een zware  motorfiets kwam in botsing met een auto.  Onder het geweld van de impact werd de achterste passagier van de motorfiets weg gekatapulteerd.  Het slachtoffer was op slag dood. De motorrijder raakte zwaar gewond en werd opgenomen in Ronse  en werd doorgestuurd naar het UZ Gent.

Het gaat om de motorrijder Marnic Beke uit Brakel gaan die zeer zwaar gekwetst werd.  Marnic is een gedreven motorrijder die tienduizenden kilometers op zijn teller heeft staan.

Update:  We vernemen dat het dodelijk slachtoffer Marina Wijmeersch (61) is. Hierbij ons medeleven met de familie!