Zottegemse schepen slachtoffer van fietsongeval

Het gebeurde al een tweetal weken geleden maar nu lekte het vanuit N-VA-kringen toch uit dat Zottegems schepen van openbare werken en mobiliteit Cynthia Van den Steen tijdens een ritje met de fiets in de Westhoek slachtoffer van een zwaar ongeval is geworden. Zij werd met ernstige verwondingen, onder meer aan het hoofd, afgevoerd naar een ziekenhuis in Veurne en is inmiddels overgebracht naar het AZ Sint-Elisabeth Zottegem waar zij nog steeds verblijft.

Cynthia Van den Steen is sinds 2012 lid van de Zottegemse gemeenteraad en was de laatste jaren fractieleidster van N-VA, tot zij zowat een jaar geleden binnen het schepencollege de vervangster werd van Peter Lagaert die op zijn beurt begin januari 2021 Evert De Smet opvolgde. Laatstgenoemde zou nu voorlopig opnieuw de bevoegdheden van zijn partijgenote waarnemen. NUUS wenst langs deze weg Cynthia Van den Steen een vlug en volledig herstel toe.