Op zaterdag 9 oktober 2021 deden de 8-jarigen van de H.-Hartafdeling samen met het gemeenschapsonderwijs Bevegem hun Eerste Communie

Zottegem: nog vier eerstecommunievieringen

Zoals u kon lezen in een vorig NUUS-artikel met een overzicht van alle vormselvieringen in Zottegem, heeft op donderdag 18 mei de laatste (gezamenlijke) vormselviering plaats om 11 uur in de dekenale kerk voor de vormelingen van Zottegem-centrum, Erwetegem en Godveerdegem. Naast deze vormselviering hebben in de komende dagen ook nog de laatste vier (van de in totaal acht) eerstecommunievieringen plaats:

  • op donderdag 18 mei (O.-L.-Heer Hemelvaartsdag): om 9u30 in de kerk van Sint-Maria-Oudenhove voor de kinderen van basisschool De Groene Poort Sint-Maria-Oudenhove.
  • op zondag 21 mei: om 10u30 in de dekenale kerk van Zottegem-centrum voor de kinderen van het Sint-Barbaracollege (Trapstraat), basisschool Koninklijk Atheneum (Meerlaan) en basisschool De Kleine Planeet (Wolvenstraat).
  • op zaterdag 27 mei: (daags vóór Pinksteren): om 15 uur in de kerk van Velzeke voor de kinderen van basisscholen De Linde en De Vlinder Velzeke alsook om 16u30 in de kerk van Bevegem voor de kinderen van het Sint-Barbaracollege Bevegem en basisschool GO!-Lyceumstraat.