Zottegem: speciale verkeersregelingen

WIJK LELIE: ROMMELMARKT

Onder de vleugels van vzw RMBO vindt op zaterdag 20 mei van 8 tot 18 uur een rommel- en antiekmarkt plaats op het André Schotteplein + omliggende straten in de nieuwe wijk Lelie (tussen AZ Sint-Elisabeth en dorp Godveerdegem). Daarom zal er die dag een parkeerverbod gelden in de Mandragorastraat (+ steeg), Bijvoetstraat, Moerbeistraat, Vlierlos, Zuster Angelelaan (deel tussen Marie Popelinstraat/Mirtestraat en A. Schotteplein), Papaverstraat, Moeder Marielaan en op het A. Schotteplein. Ook zal er geen verkeer toegelaten zijn in de Mandragorastraat, Zuster Angelalaan (deel tussen Marie Popelinstraat/Mirtestraat en A. Schotteplein), Moeder Marielaan (geen doorgang mogelijk naar A. Schotteplein), Mirtestraat (geen doorgang naar Moerbeistraat), A. Schotteplein (afgesloten ter hoogte van Zuster Angelalaan) en Louise Van Den Plasweg (geen doorgang naar Marie Popelinstraat). Al deze verkeersmaatregelen gelden van 5 tot 20 uur.

STRIJPEN: MINIVOETBALTORNOOI

Omwille van het minivoetbaltornooi dat voor de zeventiende keer georganiseerd wordt op de terreinen van Racing Strijpen, wordt er op zaterdag 20 en zondag 21 mei telkens van 6 tot 22 uur in de Hagelenberg in Strijpen geen doorgaand verkeer toegelaten (in geen van beide richtingen). De straat zal er afgesloten worden ter hoogte van woning nr. 3 en aan het kruispunt met de Veldstraat. Tussen de Beugelstraat en de Hagelenberg zal alleen plaatselijk verkeer mogen.