17-jarige Zottegemnaar zwaargewond na ongeval N42

Een 17-jarige Zottegemnaar raakte zondagnamiddag zwaargewond bij een spectaculair ongeval op de N42 in Zottegem. Hij was de passagier van een voertuig dat frontaal werd aangereden. Nog een passagier en ook de bestuurder van hetzelfde voertuig werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur. Ter hoogte van het kruispunt met de Jonasweg. Een voertuig reed richting Oosterzele en week om nog een onduidelijke reden van zijn rijvak af en zo kwam het tot een botsing met het voertuig waarin de 17-jarige Zottegemnaar zat. Dat voertuig werd door de aanrijding opgetild en tegen een derde voertuig werd geslingerd. Omdat het voertuig dat in eerste instantie werd aangereden begon te roken, snelden de zaakvoerster van het vlakbij gelegen restaurant Villa Eureka en enkele omstaanders ter hulp. De 17-jarige Zottegemnaar raakte zwaargewond aan de benen. Hij kreeg ter plaatse in een rode tent de eerste hulp toegediend door de hulpdiensten. Bron Het Nieuwsblad