Spar Appelterre doet na brutale overval oproep aan aanwezige klanten

Beeld: Google Earth

Appelterre. Naar aanleiding van de brutale overval van zondagnamiddag 15.00 uur doet de filiaalhouder van Spar Appelterre een oproep aan de klanten die op dat moment in de winkel waren.

‘Graag zouden wij in contact komen met de klanten die op dat ogenblik aanwezig waren in de winkel, in het bijzonder deze die zich aan de kassa bevonden. Jullie mogen ons altijd een bericht sturen via Facebook of ons contacteren op het nummer +32 470 74 25 75. Wij danken jullie voor jullie begrip.’

Een jongeman heeft zondagnamiddag 28 mei omstreeks 15.00 uur een filiaal van de Spar in Het Angereelstraat overvallen. Hij bedreigde de kassierster en er vielen twee schoten. Er waren geen gewonden. De politie was snel ter plaatse en kon de dader en zijn handlanger inrekenen.

Woensdag gaan de deuren opnieuw open.

Julien Borremans

Lees ook:

Spar in Appelterre overvallen. Daders werden ingerekend.