© Kurt van Tigchelt (photography by KVT)

Kimberley De Clercq uit Merelbeke is uitgeroepen tot First Lady of Models international 2023

Met trots zal ik nu een jaar het kroontje dragen

Op op zondag 4 juni werd in Antwerpen de finale gehouden van Models International. Het werd geen klassieke missverkiezing maar een echte fashion show, zelfs een stukje met live saxofoon muziek. Ook met Vlaamse zanger Nathan de Clerck tijdens de pauze. Werd Kimberley De Clercq uitgeroepen tot First Lady of Models international 2023.

Kendra D’Hondt (36), Belgische met Indische roots en leerkracht lager onderwijs, werd tweede en Janne Berben (25) uit Pelt de derde Lady. De winnaars kregen een mooi prijzenpakket en mogen met een topfotograaf naar het buitenland voor een exclusieve modeshoot. Ze krijgen ook alle drie een contract bij Models International Agency”, zeggen organisators Peter Casie en Wendy Bollens.

© Kurt van Tigchelt (photography by KVT)

Ik ben Kimberley De Clercq, afkomstig uit Merelbeke (Bottelare). Mijn leeftijd is 29 jaar, en ik ben kinderbegeleidster. Maar ik ga ook nog naar school voor mijn diploma hiervoor te behalen. Mijn hobby is vooral naar de fitness gaan, zowel alleen als met vrienden. En meerijden met de moto.

Speciaal weetje van mezelf, ik ben een zorgzaam persoon en doe het uiterste voor de mensen die ik liefheb of kan helpen. ik ben de jongste uit het gezin. Mijn broers zijn veel ouder dan me. En ik heb recent (jaar gelden) men vader plots verloren.

De reden dat ik deelneem is dat ik na een zware periode van rouw, en een narcistische relatie Mezelf terug leer lief hebben. En een kinderdroom om model te worden achterna ga, en niet opgeven, het uiterste van mezelf geven. Zodat anderen kunnen zien dat na regen de zon komt. En dat dit alleen kan als je er zelf voor gaat. Dit geeft jezelf een boost.