Tip voor vaderdagcadeau én voor het goede doel

Met medewerking van Cultuurwerking Sotteghem, de brouwerijen De Graal en Van Den Bossche en het brouwerscollectief Perijo is dezer dagen in de Pralifino-winkel aan de Stationsstraat in Zottegem een bier- en pralinepakket verkrijgbaar dat ideaal is als vaderdaggeschenk én waarmee tegelijk een goed doel gesteund wordt, met name het project ‘Stappen naar een droom!’ ten voordele van het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent waar patiëntjes begeleid worden voor wie het een droom is om opnieuw te kunnen stappen.

Het geschenkpakket is beperkt in voorraad en bevat vijf streekbieren – De Graal Kriek, Buffalo Export, Perijo Noir, Stout en Elixir – met vijf exclusieve, bijpassende pralines (zie foto) en kost slechts 20 euro. De vijf pralines zijn ook afzonderlijk in een doosje te koop aan 5 euro. Meer info over ‘Stappen naar een droom!’ en nog andere acties in het kader daarvan krijgt u te lezen in een volgend NUUS-artikel of ter plekke in de Pralifino-winkel bij zaakvoerder Astrid Campens, tevens initiatiefnemer van het project. Men kan ook een geschenkpakket reserveren via 09 360 45 43 of 0474 955 977.