Voorleesweek in de bibliotheek
©Sophie Richez - Bibliotheek Ninove

CC De Plomblom stelt nieuw seizoen voor

Het komende seizoen viert CC De Plomblom in Ninove zijn dertigste verjaardag. De ploeg van het cultuurcentrum stelde een programma samen waarvan je ondersteboven bent. Gekoesterde kunstenmakers maken hun opwachting met nieuw werk of wikkelen ouder werk in een parelend jasje. Maar evengoed presenteert het CC nieuwe namen, verse formules en verrassend werk.

Jubileumprogramma

Het jubileumseizoen start in september met boekenkaftplezier voor de schoolkids en een première van kindertheatergezelschap HET WOLK. Eind september trapt good old Raymond van het Groenewoud het seizoen af voor de ‘grote mensen’, viert ons eigenste EmBRUN zijn 20ste verjaardag en halen we met ‘Double You’ van Be Flat de eerste van vijf (straffe!) circusvoorstellingen in huis – een nieuwigheid in ons aanbod. Tussen dit openingsoffensief en het slottrio Jade Mintjens, The Goldberg Variaties en een grungetribute (ook dat genre is inmiddels 30 jaar ‘oud’) half juni passeren liefst 40 theater- en muziekproducties de revue. Met daarnaast een fraaie portie amusement en stand-upcomedy, familievoorstellingen, een lezingenreeks ‘Straffe Stories’ en een maandelijkse film biedt het seizoen veel schoonheid en plezier voor jong en oud.

Het hele programma ontdek je vanaf maandag 12 juni op www.ccdplomblom.org. Vanaf die dag is ook de (gratis) seizoensbrochure beschikbaar in het CC, de bibliotheek en de dienst cultuur (oud stadhuis).

Aan vriendentarief naar het cultuurcentrum

De Vriendenpas is een interessantste kortingkaart. Dankzij de pas krijg je voor alle voorstellingen die CC De Plomblom organiseert een mooie korting (doorgaans 20%, voor sommige voorstellingen zelfs 50%). Een Vriendenpas kost 10 euro en is het hele seizoen geldig (tot 30 juni 2024).

Vriendenpassen en tickets koop je online via www.ccdeplomblom.org of aan de balie van het CC (maandag t/m donderdag 8.30 – 12 uur en 13.30 – 16 uur; vrijdag 8.30 – 12 uur):

Vriendenpas en tickets aan Vriendenpastarief: vanaf maandag 19 juni 2023losse tickets: vanaf donderdag 22 juni 2023