Zottegem plaatst nog meer ‘anti-parkeerpaaltjes’

In een eerder NUUS-artikel (zie via deze link) kon / kunt u lezen dat sinds een paar dagen zgn. anti-parkeerpaaltjes zijn geplaatst om het foutparkeren tegen te gaan ter hoogte van het Bancontact Cash-punt op de Zavel in het Zottegemse stadscentrum. Zoals wij schreven, waren er dat eerst vijf maar inmiddels kwam er nog een extra zesde paaltje bij tussen het restaurant aldaar en de eerste afgebakende parkeerplaats langsheen de gevel van het oud-klooster. Ook aan de overkant werden achteraf een paar paaltjes geplaatst – hetgeen aanvankelijk niet voorzien was – om er het (fout)parkeren te voorkomen.

Inmiddels is eveneens vastgesteld dat er ter hoogte van de ingang van het Woonzorgcentrum Triamant Aunove in deelgemeente Sint-Maria-Oudenhove vaak op het voetpad geparkeerd wordt. Teneinde dit onmogelijk te maken, heeft het stadsbestuur beslist om er langsheen het voetpad aan de hoek Lilarestraat – Faliestraat een aantal anti-parkeerpaaltjes te plaatsen.