Bienvenue à Zwalm!

Zwalm wil met een Franse versie van zijn toeristische website nog meer toeristen naar Zwalm lokken

Schepen van toerisme Peter Van Den Haute (N-VA): “Het toerisme is in onze gemeente een belangrijke economische sector en dat willen we maximaal ondersteunen. Vorig jaar lanceerden we met Zwalmstreek.be een nieuwe, afzonderlijke toeristische website en een nieuw logo. Dat was nodig, want voordien zat het beetje toeristische informatie verborgen op de officiële website van de gemeente. Niet echt makkelijk te vinden of uitnodigend. De nieuwe website kreeg veel positieve commentaar, zowel van het publiek als van onze lokale ondernemers. De site is dan ook constant in beweging met veel visueel materiaal en up-to-date informatie. En die is vanaf nu dus ook in het Frans raadpleegbaar. Bedoeling is uiteraard om nog meer wandelaars en fietsers naar onze mooie dorpen te lokken.”