Zwalmse trage weg ‘ Zwartgragtlos’ valt in de prijzen.

Op de Dag van de Trage Weg 2022 hielpen heel wat wandelliefhebbers en Zwalmenaren stemmen op de wedstrijd ’20 jaar trage wegen’. Zwalm deed mee met de lange trage verbinding bestaande uit Zwalmmonde, Wispinkellos, Schuisplankweg, Beverpad en Zwartgragtlos in Nederzwalm. Evergem won de wedstrijd en Zwalm behaalde een mooie 2de plaats! Als cadeau kreeg de Trage Wegen Werkgroep Zwalm het eerste naambordje voor een trage weg in Zwalm. ‘Zwartgragt los’. Het verbindt de Schoolstraat via het Beverpad met de Schuisplanklos om zo verder te gaan tot het jaagpad aan de Schelde in Nederzwalm. Een trotse werkgroep samen met enkele sympathisanten kwamen het heuglijke moment samen vieren.

Wil je daar zelf eens gaan wandelen? Je vindt een mooie wandelroute op website van Zwalmstreek:Wispinkel wandeling – 6 km – Zwalmstreek