Steun ‘Stappen naar een droom’ en word festival-VIP aan zee

In een eerder NUUS-artikel (zie via deze link) kon / kunt u uitgebreid lezen over het ‘Stappen naar een droom’-project waarmee Astrid Campens uit Zottegem de nodige fondsen wil bijeenhalen voor de aankoop van een staprobot – kostprijs zo’n 130.000 euro – die dan in het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent zou kunnen gebruikt worden om o.a. patiëntjes die verlamd zijn aan de onderste ledematen ingevolge een ongeval of ziekte (tumor), de kans te geven om weer te leren stappen.

Naast nog andere acties die al lopen (verkoop van snoepzakken en spaarpotactie bij verschillende handelaars) wordt in het kader van deze crowdfunding ook een tombola georganiseerd waarmee drie fantastische prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is een VIP- Friends & Family-tafel, voorbehouden voor 8 personen, ter waarde van 2.000 euro (inbegrepen 1.000 euro drank) op het We Can Dance-festival dat op zondag 6 augustus in Zeebrugge plaatsvindt. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk een Baobab-kaars ter waarde van 295 euro, geschonken door florist Jo Dieraert (Heldenlaan, Zottegem), en een restaurantbon ter waarde van 200 euro voor een etentje in Hof ter Bellebroek in Nederename.

VERKOOPPUNTEN

De trekking en bekendmaking van de winnende nummers gebeurt op woensdag 12 juli. Een tombolalotje kost slechts 5 euro, vijf lotjes voor 20 euro. De lotjes zijn te koop in de Pralifino-winkel (Stationsstraat) bij initiatiefneemster Astrid Campens en zullen ook op de volgende events te verkrijgen zijn:

  • tijdens de kermisactiviteiten (gelukswandeling, artisanale markt, muzikale optredens) in de Penitentenlaan in Velzeke op zondag 18 juni vanaf 9 uur.
  • bij de voorstelling van Circus Daparro op zondag 18 juni om 16 uur in het Sint-Barbaracollege, H. Hartplein (organisatie Bevegemse Buren ter gelegenheid van kermis Bevegem).
  • tijdens de braderie in het winkelcentrum op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni aan een speciale verkoopstand aan de Pralifino-winkel waar men ook voor een drankje en/of een hapje zal terechtkunnen.
  • tijdens Shots op vrijdag 23 juni en de Zottegemse Feesten op zaterdag 24 juni (beide) in het Egmontpark.
  • tijdens het eerste Parkconcert op donderdag 6 juli, eveneens in het Egmontpark.