Juffrouw Mieke van de kleuterschool (Valkenberg) gaat met pensioen

Gisteren werd het afscheid gevierd van juf. Mieke in het schooltje langs de flanken van de Valkenberg.  Mieke Synnave die in Ronse woont was 40 jaar actief in het onderwijs waaronder 34 jaar op de Valkenberg waar ze zich hoofdzakelijk heeft bezig gehouden met de nieuwe kleuters (instappers) en de eerste kleuterklas. Deze kleuterschool die een afdeling is van de Broeders  van Liefde was voor Mieke een tweede thuis.

“Met mijn pensioen ga ik me nu ten volle kunnen inzetten voor mijn 4 kleinkinderen.”

Er werd dan ook een afscheidsfeest voorzien wat compleet werd geheim gehouden vertelt  Leentje Van Der Meulen ( directie a.i. van de kleuterschool op de Valkenberg)

De kleuters  traden op  en zelfs de Brakelse gemeentelijke overheid met o.m. de schepen voor onderwijs  Marc De Pessemier was aanwezig tijdens dit gebeuren.  Er werden geschenkjes overhandigd en er werd  afgesloten met een drink.

Geniet volop van jouw pensioen juf Mieke! Haar laatste sloebers gaven nog een optreden ten beste in de school.  Maud, Shaïnez, Olivia, Mia, Antonio, Yan, Vivia, Warre, Kane, Olivia, Yna, Emiel, Sem, Lucas, Tilly, Inaya en Axana.