Zottegem: Zomerbar in dagcentrum De Hoop

Komende vrijdag 23 juni van 14 tot 22 uur wordt in en rond het dagcentrum De Hoop aan de Zuster Angelalaan (in de nieuwe wijk Lelie) voor de derde keer de Zomerbar ingericht ten voordele van de werking van deze kleinschalige, huiselijke voorziening die al zestien jaar in en vanuit het dagcentrum alsook via begeleid werken en wooncoaching volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid.

Er zal allerlei animatie zijn voor jong en oud. Met zijn optreden om 14u30 zal de Zottegemse (schlager)zanger Nico meteen voor de nodige ambiance zorgen. Daarna staat ook een dance act met The Dancing Queens op het programma en vervolgens zullen gekende melodietjes en liedjes weerklinken uit de kermismegafoon van De Airkes Machine. De kinderen zullen zich kunnen uitleven op het springkasteel en er worden ook volksspelen voorzien. Uiteraard zal het niet ontbreken aan spijs en drank: lekkere snacks, cocktails en mocktails, taart en ijsjes enz. De toegang tot de Zomerbar is gratis en ook parkeren kan gratis op de nabijgelegen parking van het AZ Sint-Elisabeth. Voor meer inlichtingen: tel. 09 364 87 03.