Herzele 20ste burchtconcert

Studio Banaal beet de spits af

Studio Banaal mocht de spits afbijten voor de opening van het 20 jarig bestaan burchtconcerten. De toeschouwers genoten duidelijke van Banaal tot de regen het optreden verstoorde.

Studio Banaal

Zwevend tussen hardrock en schlagers….Verpakt in een visuele, muzikale trip to fantasy!
Een mash-up van bijna 2 uur gebracht door een crème van doorwinterde, enthousiaste muzikanten!!! Zes banalisten die je meesleuren doorheen een potpourri van Engelse, Franse, Duitse, Italiaanse en Vlaamse meebrullers !

volgende dinsdag 11 juli Herzele zingt voor de Vlaamse Gemeenschap

Ter gelegenheid vanVlaanderen Feest! slaan de Burchtconcerten, de Cultuurraad Herzele en het lokaal bestuur de handen in elkaar. Iedereen wordt uitgenodigd om, onder leiding van Krista De Kinder en het Kollebloemkoor uit Sint-Lievens-Esse, mee te zingen op tal van Vlaamse pareltjes! Na de sing a-long volgt een optreden van Straffen Toebak, een Nederlandstalige coverband