Ernstig ongeluk met gewonde op N42

Geraardsbergen/Hemelveerdegem. woensdagmorgen 5 juli deed er zich omstreeks 9.00 uur op de N42 – tussen Brambroek en Paepemunte (om naar Hemelveerdegem te rijden) – richting Geraardsbergen een ernstig verkeersongeluk voor. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De precieze oorzaak is niet helemaal duidelijk en is voorwerp van onderzoek. De twee voertuigen liepen heel wat stoffelijke schade op. ‘Een vrouwelijke bestuurder was heel erg onder de indruk van de slag en kloeg over pijn in de handen en in de rest van het lichaam’, laat Karolien De Turck – communicatieverantwoordelijke van de politie Geraardsbergen/Lierde – weten. De dame werd door een ziekenwagen ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer ondervond heel wat hinder en werd door de politie in de juiste banen geleid.

Julien Borremans