Maarten, Pepijn, Bryan en Jorben krijgen tijdens proclamatie contract bij Audi Brussels

Geraardsbergen. Nog maar net afgestudeerd of vier leerlingen van het laatste jaar carrosserie en spuitwerk kunnen meteen aan de slag bij het gerenommeerde bedrijf Audi Brussels, waar sinds 2018 enkel nog 100 % elektrische wagens worden gebouwd in een netto CO2-neutrale fabriek.

Na een gesprek met Dirk Everaert – hoofd carrosserie aanbouwdelen en afwerking bij Audi Brussels – kregen Maarten, Pepijn, Bryan en Jorben meteen een contract. Ze starten in augustus met een proefperiode van zes maanden en krijgen intussen nog veel bijscholing. De leerlingen van het GO! atheneum Geraardsbergen hebben via de school al enkele testen gedaan. Ze liepen vier weken stage bij deze trouwe stagepartner van het atheneum uit Geraardsbergen.

‘Audi Brussels en GO! atheneum Geraardsbergen werken al 7 jaar samen en waarderen elkaar als partners. Deze vier leerlingen werden geselecteerd doordat ze veel inzet, vakkennis, motivatie en vakgebonden attitudes en vaardigheden toonden tijdens hun stageperiode. Ze zullen bij Audi Brussels verantwoordelijk zijn voor de afwerking van de Audi Q8 e-tron en mogen daar ook meewerken aan de Audi Q4 e-tron het model dat binnenkort ook in Brussel zal worden gebouwd’, voegt Gert De Bruyn – stagebegeleider en vakleerkracht Carrosserie – er nog aan toe.

Julien Borremans