11 juli: Vlaams Belang Geraardsbergen beloont iedere leeuwenvlag met ‘Gouden Leeuwbier’

Geraardsbergen. Vlaams Belang Geraardsbergen zal in de periode rond 11 juli langsgaan bij iedereen in Geraardsbergen die dit jaar een gratis leeuwenvlag aanvroeg. Vlaams Belang Geraardsbergen schenkt daarbij ook een kleine attentie weg: Gouden Leeuwbier. Het gaat om een pils die speciaal voor de gelegenheid werd geproduceerd. “We willen iedereen die helpt om op 11 juli Geraardsbergen Vlaams te kleuren bedanken”, zegt gemeenteraadsfractieleider Hans De Gent.

Vlaams Belang Geraardsbergen organiseert ook een fotowedstrijd waarbij iedereen die ten laatste op vrijdag 14 juli een foto van zijn/haar Vlaamse leeuwenvlag doorstuurt één van de 10 zwarte T-shirts met Vlaamse Leeuw ter waarde van 15 euro kan winnen. De foto van de leeuwenvlag, samen met de contactgegevens van de inzender, kan gestuurd worden naar geraardsbergen@vlaamsbelang.org

Elk jaar rond 11 juli kan men bij het Vlaams Belang een gratis leeuwenvlag aanvragen. “Dat is telkens opnieuw een overdonderend succes”, zegt Hans De Gent. Elke inwoner van Geraardsbergen die ook graag onze Vlaamse identiteit wilt vieren, kan een Vlaamse leeuwenvlag aanvragen via https://leeuwenvlag.vlaanderen/