De Donderdagen nemen op 13 juli een vliegende start

Donderdag 13 juli trapt het straattheaterfestival De Donderdagen af met een grote trapeze act van Collectif Malunés. Een vliegende start voor de 20e editie van dit zomers straattheaterfestival.

Luchtacrobaten

Collectif Malunés is het gezelschap dat de twintigste editie van De Donderdagen mag aftrappen. Ze brengen een grootse show vol luchtacrobatie op het Dr. Hemerijckxplein. Omdat de artiesten samenwerken belangrijk vinden, laten ze het publiek mee beslissen over wat er zal gebeuren in de show! Vorig jaar moesten de artiesten van Collectif Malunés onverwachts afzeggen en dus zijn ze dit jaar gebeten om nu alles uit de kast te halen.

Na De Donderdagen kan je naar de Graanmarkt stappen voor de openluchtfilm Bohemian Rhapsody, georganiseerd door de bibliotheek van Ninove.

De Donderdagen vinden tot en met donderdag 24 augustus elke donderdag plaats in het stadscentrum van Ninove. Donderdag 10 augustus wijken ze even uit naar Appelterre-Eichem.

Het volledige programma van De Donderdagen is te vinden op www.ninove.be/de-donderdagen.

Zomerse extra’s

Ook in augustus kan je op veel extra’s rekenen bij De Donderdagen. Fairtrademarkt NinoMundo schuift twee donderdagen naadloos bij met Zuiderse proeverijen en Cinema op Dreef zorgt voor openluchtcinema bij de Donderdag in Appelterre.

Meer weten over de zomeractiviteiten? www.ninove.be/zomer-2023.

Praktische informatie

Donderdag 13 juli om 20 uur: De Donderdagen, Collectif Malunés, Dr. Hemerijckxplein Ninove om 21 uur: openluchtfilm Bohemian Rhapsody, Graanmarkt Ninove