Aanrader: barbecue Zottegemse vzw Toogal Djangue

Op zaterdag 12 augustus organiseert de Zottegemse vzw Toogal Djangue een barbecue ten voordele van zijn werking.

Toogal Djangue, opgericht in 2013, lid van de Zottegemse Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) en geleid door de Zottegemse Agnes Dieme, zet zich al jarenlang in voor meisjes in Senegal. Het aantal ongeschoolde meisjes is daar immers torenhoog. Lees meer over dit prachtige initiatief via deze link.

De barbecue op zaterdag 12 augustus gaat door in de feestzaal van de sportsite Bevegemse Vijvers in Zottegem. “Naast een gezellige avond is en blijft onze barbecue onze belangrijkste fondsenwerving om meisjes te helpen naar school te gaan en zelfredzaam te worden”, zegt Agnes Dieme.

Praktisch

  • Zaterdag 12 augustus
  • Eten van 18 tot 20.30 uur
  • Feestzaal Bevegemse Vijvers Zottegem
  • Volwassenen betalen 20 euro. Kinderen tot en met 11 jaar oud betalen 12 euro
  • Kaarten enkel in voorverkoop via 0499/72.29.87 of betaling op rekeningnummer BE 26891 8440 86229
  • Meer info: toogaldjangue@hotmail.com en www.toogaldjangue.be