Buurtbewoners niet tevreden: “Netheid in Bevegem loopt uit de hand. Publieke vuilnisbakken wekenlang niet leeggehaald”

Buurtbewoners van de wijk Bevegem laten weten dat de publieke vuilnisbakken er niet op tijd worden leeggehaald: “Tot wekenlang niet”

“Daarnaast is er een grote bezorgdheid rond de netheid van de verschillende speelpleintjes”, klinkt het bij de buurtbewoners. “Zo ligt het speelpleintje aan de kerk van Bevegem bezaaid met afval. Kinderen moeten tussen
(glas)afval spelen. Ik ruim regelmatig zelf het zwerfafval op, maar vraag me af waarom ik dat als burger moet doen? Het is dweilen met de kraan open. Dit is geen veilige omgeving meer voor kinderen. buurtbewoner. Ouders van spelende kinderen vragen zich af waarom er al enkele jaren camerabewaking hangt, terwijl het netheidprobleem alleen maar erger wordt.”