Zomerfeest Landskouter met BBQ de luxe, Les Folles de Gand, DJ Sven Ornelis, Reünie BVM

Een trefpunt voor gelijkgestemde zielen

Wat in 1998 ooit kleinschalig begon, is intussen uitgegroeid tot een volwaardig festival. Met een BBQ de Luxe, optreden Les Folles de Gand en de mega-goede DJ Sven Ornelis zal het team van organisator Filip Claus het op zaterdag 12 augustus opnieuw laten knallen in de feesttent in de Sint –Lievensstraat in Gijzenzele. Het organiseren is Filip Claus op het lijf geschreven, eerst organiseerde hij met succes 13 edities van Mega Open Air, nadien stak hij al zijn energie in het Zomerfeest Landskouter. De events vonden jarenlang plaats op het intussen opgedoekt terrein van voetbalclub SK Landskouter. Mega Open Air startte ooit als een hartig onderonsje, een zomers pleziertje met een barbecue. Het festival staat nu meer dan ooit stevig op haar poten.
Een Zomerfeest organiseren is voor bezieler Filip Claus en zijn team elk jaar opnieuw een grote uitdaging. Maar dankzij de uitstekende samenwerking verloopt elke editie steeds vlotter. Het succes is het gevolg van de creatiedrang van Filip Claus en zijn comité. Op 12 augustus staat een bruisend feest in het verschiet. Het Zomerfeest is in de eerste plaats een sfeerfeest. Wie wil proeven van de sfeer moet naar de feesttent in de Sint – Lievensstraat Gijzenzele (dicht bij de grens Landskouter). De organisatoren hebben een grote vis binnengehaald: Sven Ornelis. Het Zomerfeest, dat is het leven zoals het is voor wie van een nachtje ambiance houdt. ‘We blijven borduren op hetzelfde succespatroon’, glimt de onvermoeibare Filip Claus. Je houdt van een typische ongedwongen sfeer? Dan is het Zomerfeest iets voor jou. Er zijn genoeg redenen om je op het Zomerfeest uit te leven. Muziek. Ambiance. Sfeer. Het hoofddoel blijft een gezellig en sfeervol feest te organiseren, een trefpunt voor gelijkgestemde zielen. Ga uit de bol. Het terrein is toegankelijk vanaf 16 u. Vanaf 17 u start de achtste editie van BBQ de Luxe, mmm…smullen van chateaubriand en varkensmedaillon. Wat wil een mens nog meer. Je krijgt er bovenop nog aangepaste muziek bij van Fabi en het optreden van special guest Eddy Van Damme. Deelnemen kost 30 euro, kinderen smullen tegen 15 euro. Met Les Folles de Gand (20 u 45) krijgt je letterlijk en figuurlijk veel glitter en glamour op het podium. Het wordt een zwoel avondje met stars miss Stephanie, miss Michele, Daisy en Yorka. Kom dat zien. Het is geweten DJ Sven Ornelis speelt overal de pannen van het dak. Sven Ornelis, synoniem voor onvoorstelbaar goed. Muziek voor al uw zintuigen. Je maakt wat mee op het Zomerfeest dat je nog lang zal heugen. Discobar Flash Light mag het onvergetelijk avondje afsluiten. Inmiddels is het ook al de vierde reünie van de leden en sympathisanten van BVM. Ze gaan nu alweer talrijk present tekenen op het  Zomerfeest en de vriendschapsbanden nauwer aanhalen. Er komt geen sleet op drijvende kracht Filip Claus en zijn ronduit schitterend team dat met veel enthousiasme het Zomerfeest organiseert. Je mag in de feesttent in de Sint – Lievensstraat in Gijzenzele ongestoord feesten. Typerend voor Zomerfeest Landskouter,  feestgangers komen er samen om even alle zorgen te vergeten. Ze verdwalen in de Zomerfeestvreugde. De medewerkers zijn klaar om je op zaterdag 12 augustus een fantastisch festival aan te bieden. Een volksfeest voor iedereen. Er mag op het Zomerfeest  serieus van jetje gegeven worden. Maar het Zomerfeest zou niet mogelijk zijn zonder de sponsors, de inzet en creativiteit van de gemotiveerde medewerkers die het Zomerfeest heel genegen zijn. Bedankt. Alleen nog duimen voor zomerse temperaturen. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).