Gezinsbond Sint-Goriks-Oudenhove organiseert concert Willem Vermandere

De Gezinsbond van Sint-Goriks-Oudenhove organiseert op donderdag 9 november om 20 uur (deuren 19.30 uur) een concert van Willem Vermandere in CC Zoetegem. Wie er graag bij is, koopt best snel een ticket want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

 “Willem Vermandere groeide op in muzikale sferen tussen zijn moeders keuken en de werkbank van vader-wagenmaker-klarinettist. Hij stapte zelf al heel vroeg mee in de dorpsharmonie Sint-Cecilia. Willem was echter meer geboeid door de gitaar Later begon hij melodietjes te componeren en zette gedichtjes op muziek. Willem Vermandere werd vooral bekend door zijn kleinkunstliedjes over de dagelijkse dingen, zijn Westhoek en de verschrikkingen van de Grote Oorlog. Soms worden zijn liedjes kritisch over de maatschappij en de kerk. Zijn optredens zijn een afwisseling van luchtige en doodernstige, droevige en levenslustige liedjes en muziek en worden doorspekt met zijn typische spitse ‘vertellementen’. In 2009 werd hij opgenomen in de Radio 2 eregalerij voor een leven vol muziek.”

Praktisch

Tickets kosten 35 euro en kan je kopen via https://ticketshop.ticketmatic.com/cc_zoetegem/shop?l=nl

Meer info?

Facebookpagina en website Gezinsbond Sint-Goriks-Oudenhove