Zondag 3 september sneukeltocht per fiets in Houtem

Op zondag 3 september organiseert Pasar – vakantiegenoegen Sint-Lievens-Houtem hun jaarlijkse sneukeltocht per fiets. Tussen 14u00 en 15u00 kan men van start gaan aan zaal Sint-Michael Kloosterstraat te Sint-Lievens-Houtem om een afstand van ongeveer 25 km langs landelijke wegen af te leggen. De deelnemers worden voorzien van een ‘sneukelkaart’ en een ‘wegwijzer’ en kunnen op eigen tempo de tocht afleggen.

Bij de eerste halte worden ze opgewacht door de mensen van Pasar en beloond met een “sneukeltje” (een hapje, een drankje, een snoepje…). om dan het uitgestippelde parcours door de landelijke omgeving verder te zetten. Onderweg kan men genieten van een 10-tal “sneukels” om ten slotte aan te komen op de start bestemming. Na de fietstocht is er nog plaats voor een gezellig onderonsje en kan er nagepraat worden met eventueel een drankje.

De deelname voor de sneukeltocht bedraagt 8 euro (kinderen tot 12 jaar: 4 euro). Inschrijvingen dienen om organisatorische redenen voor woensdag 30 augustus 2023 te gebeuren bij de bestuursleden of door overschrijving op het rekeningnummer: BE89 1460 5347 1185 op naam van Pasar – Vakantiegenoegens S-L-Houtem met vermelding van je naam + sneukeltocht + aantal personen (overschrijving dient 4 dagen vooraf te gebeuren).  Inschrijving vooraf verplicht – om organisatorische redenen beperkt tot 200 personen. Enkel betaling geldt als inschrijving.

Verdere inlichtingen kan u verkrijgen bij:

Koen De Moerloose – 0479/24975 – Herman Van Caekenberghe – 0494/5702 of Johan Van Caekenberghe – 0498/374670

Met dank aan Pasar – Vakantiegenoegen voor de foto’s, editie 2022.