Cultuursmakers Zottegem met fiets- en wandelsneukeltochten

Op zondag 27 augustus organiseert Cultuursmakers Zottegem (vroeger vtbKultuur) fiets- en wandeltochten met onderweg verschillende sneukelingen en met als afsluiter een barbecue. Ditmaal wordt hiervoor afspraak gemaakt in buurgemeente Sint-Lievens-Esse, aan de zaal Sint-Lievenskring op het Sint-Lievensplein, met vrij vertrek tussen 13 en 14 uur.

Men kan kiezen voor een ritje van 32 km met de fiets over rustige wegen via Steenhuize, Ressegem, Aaigem en Woubrechtegem terug naar de startplaats of voor een wandeling van 6,5 of 8,5 km langs landelijke natuurwegen via Steenhuize en de oude trambedding. Onderweg zijn telkens vier stops voorzien waar lekkere sneukelingen kunnen geproefd worden. Daarna kan men om 18 uur aanschuiven voor een uitgebreide barbecue.

De deelnameprijs bedraagt 28 euro voor leden en 32 euro voor niet-leden (10 euro voor kinderen tot 12 jaar, gratis voor kinderen tot 6 jaar). Inschrijven kan tot dinsdag 22 augustus per e-mail naar zottegem@cultuursmakers.be. Betaling op rekeningnr. BE79 6713 1641 9933 (met vermelding fietsen of wandelen + aantal volwassenen/kinderen) geldt als bevestiging van deelname. Vermelden we ook reeds dat Cultuursmakers Zottegem op zondag 24 september een herfstwandeling organiseert, dan met onderweg volksspelen.