SONY DSC

Gerestaureerde kiosk wordt ingespeeld op zaterdag 12 augustus in Parike

We schreven het reeds in juli 2020 ( zie artikellink) dat er werk ging gemaakt worden van de restauratie van de oude kiosk die we voor het laatst aantroffen achter het feestcomplex Europa. Zonder bouten is de 75-jarige constructie  nu in mekaar gezet na een grondige restauratie  en dit door toedoen van de leden van het Komitee Parike Doet Het. De constructie staat nu opgesteld op Parikeberg in de schaduw van het wielermonument.

Op zaterdag 12 augustus mag Stephanie D’Hose – Senaatsvoorzitter om 17u het lint doorknippen. De Koninklijke Harmonie mag de spits afbijten door het podium in te spelen gevolgd door enkele andere optredens. Voor de gelegenheid is er een ambachtelijk biertje gebrouwen en kan men Parikeburgers eten!

Oude kiosk van onder het stof gehaald in  Parike   – NUUS  ( archief 2020)  – foto’s 2020 BB