Wekelijkse markt in Hunnegem gaat weer van start

Geraardsbergen. Vanaf zaterdag 12 augustus herstart de Wekelijkse Korte Keten Markt bij Stadsboerderij Hunnegem. Elke zaterdag kan je er terecht voor een mooi aanbod van voedingsproducten en andere levensmiddelen uit de lokale korte keten.

Lekker lokaal, recht van bij de boer/producent
Na een korte Zomerpauze, herneemt de Wekelijkse Korte Keten Markt in de Stadsboerderij Hunnegem. Elke week, op zaterdag van 9u30 tot 12u30 voorzien de medewerkers een mooi aanbod van voedingsproducten uit de lokale korte keten, recht van bij de boer, voor groenten, fruit, zuivel, brood en vlees.

Daarnaast biedt de markt ook andere levensmiddelen aan, zoals ambachtelijke zepen. Een keer per maand komt de ambachtsvrouw haar producten zelf uitstallen, onder de grote tent.

Kleinschalige productie ter plaatse
De Stadsboerderij Hunnegem wil op die manier verder inzetten op de lokale korte keten, zowel voor de producent als voor de consument.

De medewerkers van de Stadsboerderij gaan ook steeds op zoek naar extra producenten die er hun lokale producten willen aanbieden. Zo zijn ook de nieuwe aardappelen van een jonge boerin in het aanbod opgenomen. En voortaan wordt ook de bio oogst van La Bergerie uit Bever opgenomen in het aanbod.

Nieuwsbrief
Om op de hoogte te blijven van de werking en de activiteiten van de Stadsboerderij Hunnegem, kan je inschrijven op de Nieuwsbrief, via deze link: Http://eepurl.com/iw1ISQ

Alle info via de website van TraGer vzw: www.trager-vzw.be