Een geslaagd Chirokamp voor Chiro Papegem

Chiro Papegem ging met 101 personen op kamp in Bree. Een mooie locatie zorgde ervoor dat de kinderen, leiding en kookploeg zich ten volle konden uitleven! Op weg met de PIRATEN beleefden, we enorm veel plezier! Samen zingen, eten, spelen, … maakten dit kamp tot iets onvergetelijk!

Chiro Papegem vertrok met leiding, aspi’s en kookploeg op enige tijd geleden richting Bree. Uit de bus stapten 68 piraten en deze werden verwelkomd door 33 andere piraten en zeemeerminnen. Dit maakte het totaal op 101 deelnemers! Elf dagen spelen, ravotten, eten en drinken, uitstapjes maken, 2-daagse zorgden voor een mooie en leuke sfeer! Er werd goed geslapen in 2 grote gebouwen en ook in de 7 tenten.  De weergoden waren goedgezind, af en toe een buitje en de wind die met onze voeten speelde maar niets te vergelijken met het weer nadien…  Dit piratenkamp werd afgesloten met een zalig kampvuur! De optredens werden binnen gehouden door het regenweer maar om 23u was het zover… het vuur werd aangestoken (in 2 grote vuurschalen) en iedereen genoot van de sfeer, gezelligheid en de traantjes vloeiden omdat het einde van het kamp nabij was. Maar niet getreurd, volgend jaar van 13- 23 juli zijn we weer weg! Waarheen? Dat is nog een verrassing!

Met dank aan de chiroleiding Papegem voor tekst & foto.