Markt in Geraardsbergen wordt tot speelparadijs omgetoverd

Geraardsbergen. Zaterdag 26 augustus wordt tussen 14.00 en 18.00 uur de Markt in Geraardsbergen omgetoverd tot een waar speelparadijs voor kinderen tussen 3 en 12 jaar.

In het ruime speeldorp kunnen kinderen hun hartje ophalen aan zowel nieuw als beproefd kinderaanbod. In verschillende speelhoekjes nemen ze deel aan karaoke, circuskunsten, wedstrijdjes bellen blazen, spelen ze volop in de reuze poppenhoek of autohoek, of kiezen ze voor gekke kindergrime en glittertattoos. De hele middag staan spel en plezier voorop.

“Na 10 mooie edities van Muurrock4Kids zijn we nu toe aan een nieuw concept om de zomervakantie blij af te sluiten en het nieuwe schooljaar in te zetten. We kiezen bewust voor vernieuwende concepten: het gebruikelijke springkasteel zal hier niet te vinden zijn. We hopen te zorgen voor bakken speelplezier voor alle Giesbaargse jeugd op deze eerste editie van het Kadeekesfeest,” aldus schepen van jeugd Fernand Van Trimpont.

Wie met de fiets komt kan gebruik maken van de pop up fietsenstalling bovenaan de Markt. Kom je met de auto, dan parkeer je gratis op de Vesten. De Markt zelf is de hele dag parkeer- en verkeersvrij. Dit evenement is een organisatie van de Jeugddienst, en werd mee mogelijk gemaakt door de Kinderkaravaan, All Kids Events en tal van vrijwilligers.