Oordegem Kermis met wielerwedstrijden, party’s, kickertornooi en rommelmarkt

Komend weekend hangt de gemeente Oordegem zijn vlaggen uit voor de grote kermis aldaar. Sport en Nering, de plaatselijke wielerclub van Oordegem nodigt u graag uit om één van hun activiteiten.

De kermis wordt op zaterdag 26 augustus om 19u00 op gang gereden met de vierde grote prijs Albert, een criterium over dertig km of vijftien ronden voor gentlemen/fun, deze wedstrijd wordt voorafgegaan door de gewoonlijke publiciteitskaravaan die om 18u00 van start gaat. De 21ste ereprijs Benoni Van De Steen start een uurtje later met opnieuw een criterium maar dit voor de Oordegemnaren. Zij zullen twintig kilometer afleggen, verdeeld over tien ronden van twee kilometer. Na deze wielerwedstrijden staat om 21u30  DJ Danny Van Ertvelde klaar om de kermisparty te laten knallen.

Wie de fuif heeft overleeft kan op zondag 27 augustus vanaf 09u30 deelnemen aan het vierde levend kickertornooi Albert. Inschrijven kan via smetlede@albert.immo

De Gezinsbond Oordegem maakt zich om 15u00 op voor het kermisterras. Tijdens dit terras is er een speelgoed rommelmarkt voorzien waar de deelname en toegang gratis is. Inschrijven om deel te nemen is verplicht via k.schollaert@telenet.be

Op maandag 28 augustus staat om 18u00 de Belleman van Lede Filip voor u klaar, gevolgd door de tweede kermisparty (19u00) met DJ Danny Van Ertvelde.

Afsluiten van de kermis doen we op dinsdag 29 augustus met de traditionele wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften. De renners krijgen 110 km onder de wielen over 22 ronden. De start is voorzien om 16u00 en om 18u00 is er ‘De dag van de lege portemonnees’. Al deze activiteiten vinden plaats op het dorpskern Oordegemdorp.