Fietsster (65) zwaargewond bij ongeval Oosterzeelsesteenweg

Vanmiddag raakte een 65-jarige fietsster zwaargewond bij een dodehoekongeval op het kruispunt van de Brusselsesteenweg met de Oosterzelesteenweg in Wetteren.

Het ongeval gebeurde rond 15 uur. Toen een vrachtwagen uit de richting van Melle kwam aangereden en van op de Brusselsesteenweg de Oosterzeelsesteenweg wou opdraaien. De fietsster reed eveneens op de Brusselsesteenweg en wou rechtdoor rijden. Na de aanrijding kwam ze met haar fiets onder de vrachtwegen terecht. Ze was volgens getuigen nog bij bewustzijn, maar ze zou zwaargewond geraakt zijn aan haar been. Ze werd na verzorging ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Het parket van Oost-Vlaanderen heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te bepalen.