Zottegem: Tweede ‘Bal van de Burgemeester’

Binnen N-VA Zottegem werd vorig jaar het plan opgevat om weer aan te knopen met een aloude traditie: het ‘Bal van de Burgemeester’. Aanvankelijk werd na de eerste editie die op 1 oktober plaatsvond, afspraak gemaakt om elkaar voor dit (dans)feest terug te zien op zaterdag(!) 29(!) september 2023 maar in tegenstelling met die aankondiging zal de tweede editie van het Bal van de Burgemeester nu twee weken eerder plaatsvinden: op zaterdag 16 september vanaf 20 uur in de feestzaal Bevegemse Vijvers (dus niet in de fuifzaal zoals vorig jaar).

Het bal zal geopend worden in rockabillystijl met een optreden van de Zottegemse coverband The Petti Belles. Daarna zal Sven Ornelis het feest verder aanzwengelen en tot slot kan er tot in de kleine uurtjes nog gedanst worden op de beats van dj Obi. Toegangskaarten voor dit tweede Bal van de Burgemeester zijn te verkrijgen door middel van een e-mail naar balvdb@gmail.com of te koop bij de vrijwilligers van N-VA Zottegem.