Beleef plezier aan ontspannende quiz in GC De Kluize

Populaire quiz van Samana is weer terug

Samana Oosterzele organiseert op woensdag 13 september om 14 u een ontspannende quiz in de foyer van GC De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke. Het was door allerlei omstandigheden (herinner u nog onder andere het vermaledijde coronatijdperk) een tijd windstil, maar Samana pakt nu opnieuw uit met een quiz. Yep, de populaire quiz is terug van weggeweest. Wil u op woensdagnamiddag 13  september even helemaal weg van de stress van alledag, beleef dan met vrienden, kennissen,…plezier aan een ontspannende quiz…Ontdek hoe leuk quizzen is. Lekker op adem komen. Je mag zelf uw team samenstellen, bestaande uit drie of vier deelnemers. Moet je de slimste mens van Oosterzele zijn? Een boekenwurm? Een ervaren quizzer? Driewerf neen. Samana -breinen hebben vragen klaar over actualiteit, foto’s, Samana, TV, allerlei, weetjes en muziek. Kom gewoon mee quizzen. Deelnemen is nu ook belangrijker dan winnen. En leuk meegenomen, elke deelnemer wordt verwend met dezelfde attentie. Enkel de winnende ploeg wordt geproclameerd. De punten worden niet vermeld. ‘Het idee is dat iedereen geniet, geen inspanning, maar ontspanning staat op de eerste plaats. Inschrijven kan bij één van de bestuursleden, via Juliette, 0487 / 32 55 98 of Rita, 0472 / 95 18 33’, klinkt het bij het enthousiast en springlevend Samana-bestuur.  Voor een ganse namiddag quizplezier betaal je amper 5 euro. Een prikje als je het ons vraagt. Tijdens de pauze wordt je dan ook nog eens verwend met koffie en gebak. Je kan ook betalen tot donderdag 7 september op rekening BE62 9733 4621 5161 Samana Oosterzele. De Samana quiz, een absolute aanrader. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).