Leedse Belleman Filip Van Keer pakte brons op BK Bellemannen

Afgelopen zondag werd in de stad Torhout het Belgisch kampioenschap voor Bellemannen georganiseerd. Zoals we enkele dagen geleden vermeld hadden deed Filip Van Keer (49) Belleman van Lede ook mee aan dit kampioenschap. Het werd een succes want hij bracht de bronzen medaille mee naar Lede.

Filip Van Keer is sinds 2019 de erkende en officiële Belleman van Lede maar oefent sedert 2014 deze functie uit. “Het werd een mooie amicale dag en een prachtige organisatie. Een talrijk publiek supporterde voor de 12 deelnemende Bellemannen en hun Dames.” aldus Filip. Bij de dames won Monica uit Veurne voor de mooiste klederdracht. Bij de Bellemannen werd Belleman Joris Goens uit Veurne Belgisch Kampioen, gevolgd door Kurt De Smet, Belleman van Oudenaarde en Belleman Filip Van Keer uit Lede.