Kando Oosterzele serveert wafels

Muzikale ambiance met Philip Boterman

Op zondag 1 oktober kan je in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer wafels smullen. Neem deel aan het Kando  – wafelfeest dat om 14 u heel stipt start. GC De Kluize zal alweer bruisen van het leven, daar staat Kando (KVG) garant voor. Veelzijdig muzikant Philip Boterman  zorgt voor de muzikale ambiance. Je gaat beslist genieten van het optreden van Philip Boterman die alle muziekgenres beheerst.
Proef de lekkere wafels en geniet ook van de typische Kando (KVG) – sfeer. Het team staat klaar om je een gezellig wafelfeest te bezorgen. Je kan op zondag 1 oktober in GC De Kluize terecht voor enkele zalige uren tafelplezier en het optreden van klassenbak Philip Boterman, die van kinds af al in de ban was van muziek. Hij toerde twee jaar mee als toetsenman van Willy Sommers. Hij slaagt erin mensen te plezieren en hen een aangename tijd te laten beleven. Blije gezichten en een volle dansvloer dat wenst muzikant Philip Boterman.  Hij brengt onvergetelijke liedjes van vroeger en nu. Echte meezingers. Van schlager tot rock. Hij heeft een mooi en uitgebreid repertoire opgebouwd. Kom genieten van de echt mooiste nummers.
Het wafelfeest eindigt omstreeks 17 u 30. Deelnemen kost 10 euro, leden betalen 6 euro. Graag inschrijven (is noodzakelijk) voor 25 september, contacteer Hubert & Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Rita De Landsheere, 09/ 362 79 09, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com, Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be. Je kan betalen via rekening BE33 890 5440551 46 KVG Oosterzele, met vermelding wafelfeest, naam en aantal personen. Ook bellen na betalen is noodzakelijk. De deuren zwaaien open voor iedereen. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).